عباس عبدی، فعال اصلاحطلب: شانس اینکه اصلاحطلبان اکثریت را به دست بگیرند بیشتر دست خودشان است اما تا الان خوب رفتار نکردهاند. در عین حال موانعی نیز وجود دارد و بخشی از موفقیت آنان معطوف به این است که موانع برداشته شود اما با همین موانع هم میتوانند موفق شوند. اصلاحطلبان باید بیشتر تمرکز خود را بر گفتمان اصلاحات بگذارند و به خاطر موانع در روش و رفتار خود تغییر ایجاد نکنند.
سعید لیلاز، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران: اصلاحطلبان در تهران به سر لیستی آقای عارف از بهترین امکان برخوردار هستند. مطمئنا بیش از ٧٠ درصد کشور به لیست اصلاحطلبان رای میدهند. همچنین اصلاحطلبان از نظر محبوبیت در بین افکار عمومی نسبت به جریان رقیب وضعیت بسیار بهتری دارند. اگر شرایط برابری برای اصلاحطلبان وجود داشت، اصلاحطلبان میتوانستند ٧٠ درصد کرسیهای مجلس را در اختیار بگیرند اما در شرایط کنونی بین ١١٠ تا ١٢٠ نفر از نمایندگان اصلاحطلب خواهند بود که همین تعداد نیز از محافظهکاران و معتدلین و مستقلین میرسد و در نهایت ۴٠ تا ۵٠ کرسی هم نصیب تندروها میشود. این تقسیمبندی بیشتر گرایش حکومت برای ساختار مجلس را نشان میدهد.
آذر منصوری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: با توجه به تجربه انتخابات سال ٩٢ و فضای پس از آن انتخابات، اگر اصلاحطلبان انسجام و استراتژی داشته باشند میتوانند اکثریت مجلس را به دست بیاورند.
الیاس حضرتی،عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی: اصلاحطلبان با تجربهاندوزی از انتخابات ریاستجمهوری گذشته فعالیت خود را به گونهای پیش میبرند که حفظ انسجام و اتحاد در آن اولویت اصلی است. اگر این انسجام در سراسر کشور تا انتخابات حفظ شود بیش از نیمی از راه طی شده اما در عین حال نباید نسبت به چگونگی بررسی صلاحیتها از سوی نهادهای نظارتی نیز غافل باشیم. اگر این انتخابات همانطور که ریاست محترم جمهوری اعلام کردند بر مبنای قانونمداری ناظران و مجریان برگزار شود دستیابی به اکثریت کرسیهای مجلس دور از انتظار و بعید نخواهد بود.
جواد امام،مدیرعامل بنیاد باران: با توجه به اقبالی که مردم در ادوار گذشته انتخابات نسبت به اصلاحطلبان نشان دادند، اصلاحطلبان میتوانند اکثریت مجلس دهم را در اختیار بگیرند اما این مهم به رفتار و مکانیزم اجرا و نظارت بستگی دارد. اگر نهادهای نظارتی محدودکننده باشد شانس اصلاحطلبان کمتر خواهد شد اما اگر میدان به اصلاحطلبان داده شود اکثریت مجلس آتی به دست اصلاحطلبان خواهد بود.
الهه کولایی،فعال سیاسی اصلاحطلب: انتخابات مجلس دهم اگر با الگویی که اصلاحطلبان در سال ٩٢ در پیش گرفتند اجرا شود بدون شک کرسیهای اصلاحطلبان در مجلس دهم قابل توجه خواهد بود همچنین پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان در کشور بالا است. وحدت و انسجام بالای اصلاحطلبان و ارایه لیست واحد همراه با انتخاب استراتژی درست میتواند موجب حضور پرقدرت اصلاحطلبان در مجلس دهم باشد. حتی با فرض ردصلاحیتهای گسترده اصلاحطلبان ذخایر عظیمی در طیفهای گوناگون خود دارند که میتواند انتخابات ٩۴ را به نفع این جریان به پایان برساند.
حسین انصاریراد،رییس کمیسیون اصل ٩٠ مجلس ششم: بنده بارها گفتهام که عرض و طول اصلاحطلبان به اندازه عرض و طول مملکت است و اگر انتخابات با مبنای قانونی که اولا مجلس و سپس مجمع تشخیص آن را تصویب کردهاند و ناظر بر عملکرد شورای نگهبان است برگزار شود اکثریت به دست اصلاحطلبان خواهد بود. اگر انتخابات بر اساس قانون انجام شود مطمئنا اصلاحطلبان پیروز قاطع هستند.
حسن رسولی،عضو هیاتمدیره بنیاد باران: نهادهای نظارتی در ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی عملکردهای متفاوتی از خود نشان دادهاند. در مجلس چهارم برخورد نهادهای نظارتی برخوردی محدود کننده بود. در مجلس پنجم قدری از این نگاه بسته کاسته شد و سیاستی بینابینی را در پیش گرفتند. در مجلس ششم نهادهای نظارتی عملکرد مطلوب و بازی را از خود نشان داد و در ادوار هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی مانند مجلس چهارم برخورد شد. بنابراین ما تاکنون سه نوع برخورد را از نهادهای نظارتی شاهد بودهایم. اگر برخورد آنها همراه با سعه صدر باشد و مانند مجلس ششم یا لااقل مجلس پنجم رفتار کنند، کار برای نامزدهای اصلاحطلب راحتتر خواهد بود. در غیر این صورت شانس اصلاحطلبان برای کسب اکثریت مجلس به همان نسبت کاهش خواهد یافت. البته با توجه به اینکه در انتخابات سال ٩٢ افکار عمومی اقبال خوبی از اصلاحطلبان نشان دادند، نتیجه خوبی برای اصلاحطلبان رقم خواهد خورد. با این حال سازوکار مدیریتی اصلاحطلبان برای انتخابات باید به گونهای باشد که خود را برای هر شرایطی آماده کنند. ترکیب مجلس دهم قطعا متفاوت از مجلس نهم خواهد بود.
عبدالله ناصری،فعال سیاسی اصلاحطلب: اگر رییسجمهور و وزیر کشور آنگونه که وعده دادهاند قانون اساسی را اجرا کنند و مانع دخالت نهادهای فراقانونی شوند و در جهت اجرای قانون ایستادگی کنند؛ اکثریت مجلس آینده با اصلاحطلبان خواهد بود.
حسین کاشفی،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: وقتی به آخرین انتخابات که همان انتخابات ٩٢ است نگاه میکنیم متوجه خواهیم شد که خواسته مردم چیست. دیدگاه مردم به اصلاحطلبان نزدیک است و آنچه معلوم است این است که ترکیب فعلی مجلس تغییر خواهد کرد. بیش از ۵٠ درصد امکان دارد که اصلاحطلبان در مجلس آینده اکثریت را داشته باشند.
رسول منتجبنیا،قائممقام حزب اعتماد ملی: شرایط اجتماعی برای اصلاحطلبان بهتر از گذشته است و مردم آمادگی آن را دارند تا به کاندیداهای اصلاحطلبان رای بدهند. اگر لیست واحد باشد و اتحاد بین اصلاحطلبان و طرفداران دولت برقرار باشد شانس اینکه اصلاحطلبان اکثریت مجلس را به دست آورند فراهم است.
صادق زیباکلام،استاد دانشگاه: فاکتورهای مهمی برای به دست آوردن اکثریت مجلس توسط اصلاحطلبان لازم است. جدای از بحث رد صلاحیتها آنان باید انسجام خود را حفظ کنند. اگر احزاب اصلاحطلب نتوانند ائتلاف کنند و لیست واحد ندهند، شکست میخورند اما اگر ائتلاف کنند و لیست واحد منتشر شود آنها میتوانند دو سوم مجلس را از آن خود کنند.
جهانبخش خانجانی،عضو حزب کارگزاران سازندگی: شانس اصلاحطلبان برای کسب اکثریت مجلس بالای ۶٠ درصد است به شرطی که نهادهای نظارتی با رعایت قانون به جذب حداکثری بیندیشد اما اگر به نوعی مسائلی همانند ادوار گذشته در تایید صلاحیتها پیش بیاید اصلاحطلبان یا افکار نزدیک به آنان ۵٠ درصد آرا را به دست خواهند آورد چراکه افکار عمومی به تفکر اصلاحات اقبال بیشتری دارند.
علی محمد مظفری،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: اصلاحطلبان رای بالایی به دست خواهند آورد اما آنچه ارجحیت دارد آن است که مجلس در دست افراد عاقل و معقول باشد. احتمال وقوع این امر زیاد است و چنین مجلسی با همکاری دولت میتواند وضعیت بحرانی کشور را حل کند.
سید محمد علی ابطحی،فعال اصلاحطلب: شانس اصلاحطلبان تابلودار، مطرح و مقبول جامعه با رفتاری که نهادهای نظارتی دارند زیاد نیست. نیروهای درجه دو و معتدلتر در شهرستانها میتوانند کاندیدا شوند و مجلسی معتدل شکل خواهد گرفت.
محمدرضا تابش،نماینده اصلاحطلب مجلس: اصلاحطلبان از نظر رای مردمی و مقبولیت دارای پایگاه و شرایط خوبی هستند و بسته به اینکه انتخابات چه میزان رقابتی و قانونی باشد آنها میتوانند تعداد بیشتری از کرسیهای مجلس را به دست بگیرند.
ولیالله شجاعپوریان،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: اصلاحطلبان برای رسیدن به اکثریت مجلس با مانع بزرگی چون ساز و کارهای تایید صلاحیت روبهرو هستند. اگر بر اساس قانون برخورد شود و چهرههایی که محکومیت ندارند و موجه و چهرههای سرشناس اصلاحات هستند تایید صلاحیت شوند، هیچ تردیدی وجود ندارد که اکثریت مجلس آینده به دست نیروهای جریان اصلاحات و اعتدالیون خواهد بود. اگر فضا در بلاتکلیفی باشد و فرصتها از دست برود، نمیتوان پیشبینی کرد. آنچه مسلم است این است که افراطیون اقلیتی را تشکیل خواهند داد و ترکیب مجلس تغییر خواهد کرد چراکه خیلی از اصولگرایان در حوزههای انتخابیه نتوانستهاند انتظارات موکلین خود را برآورده سازند.
حسین کمالی،دبیرکل حزب اسلامی کار: اصلاحطلبان در بدنه جامعه دارای رای بالایی هستند و از نظر آرای مردم شانس بالایی برای کسب اکثریت دارند اما عامل مهم دیگری لازم است و آن این است که رقابتها مساوی، مناسب و سالم باشد که این در آینده مشخص میشود. توقعی که اصلاحطلبان دارند این است که برخی سیاستها تعدیل شود.
فاطمه راکعی، دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش: اگر اصلاحطلبان با هماهنگی و هماندیشی پیش بروند، حداکثر همگرایی را داشته باشند و لیستی واحد در تهران و شهرستانها بدهند؛ احتمال رایآوری آنها ٨٠ درصد خواهد بود.
مجید فراهانی،دبیرکل حزب ندای ایرانیان: صفبندی اصلی انتخابات آتی مجلس از سویی شامل دو جبهه اصلاحطلبان و اعتدال و از سوی دیگر شامل جبهه محافظهکاران و اصولگرایان است. مردم در طول ٣٠ سال گذشته در این مصاف همیشه به اعتدال رای دادهاند. در حوزههای بزرگ برنده اصلی اعتدالگرایان و اصلاحطلبان هستند و با توجه به این شرایط و پارامترها مجلسی متشکل از اکثریت اصلاحطلب و اقلیتی قدرتمند و تاثیرگذار از محافظهکاران شکل خواهد گرفت.
یدالله طاهرنژاد،عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران: اکثریت مجلس آینده طرفدار دولت خواهد بود و از هر جناحی چه اصولگرا، چه اصلاحطلب و چه معتدل کسانی مجلس را در دست خواهند داشت که طرفدار دولت هستند.
محمدرضا خباز، فعال سیاسی اصلاحطلب: انتخابات مجلس دهم از اهمیت ویژهای برخوردار است. مردم در انتخابات ٩٢ به یک اندیشه جدید تحت عنوان اعتدال، تدبیر و امید رای دادند. بنابراین طبیعی است که مجلس آینده نیز اصلاحطلبان که از حامیان مهم روحانی بودند شانس زیادی برای پیروزی داشته باشند. مردم در طول سالیان گذشته نشان دادند خواهان این راه هستند. اکنون شعار اعتدال در کشور جا افتاده است. مردم رفتار دولت در بحث مذاکرات هستهای را قبول دارند و تلاش آن را ارج میدهند.
محمد جواد حق شناس،عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی: اصلاحطلبان در تهران نسبت به رقبا وضعیت بهتری دارند و میتوان گفت بیش از سه چهارم کرسیهای تهران را از آن خود میکنند. اگر نهادهای نظارتی در چارچوب قانون عمل کنند و اعمال سلیقه سیاسی نشود، اصلاحطلبان میتوانند بیش از نیمی از مجلس را در اختیار بگیرند.
داریوش قنبری،نماینده سابق مجلس و عضو حزب مردمسالاری: از آنجا که پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان بسیار قوی است این امکان فراهم است که اکثریت مجلس را به دست آورند به شرط آنکه شرایط انتخابات رقابتی باشد و کاندیداها فرصت رقابت برابر داشته باشند.
فرجالله کمیجانی،عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات: اگر همه امور انتخابات بر اساس قانون پیش برود و قوانین مربوط به انتخابات توسط مجریان و نهادهای نظارتی رعایت شود اصلاحطلبان در انتخابات آتی مجلس ۶٠ درصد کرسیها را در اختیار خواهند گرفت ولی اگر مجری و ناظر وظیفه خود را به درستی انجام ندهند و افراد بی دلیل رد صلاحیت شوند، این نسبت متفاوت خواهد بود.
جلال جلالیزاده،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: اگر مساله فقط شانس اصلاحطلبان برای رسیدن به اکثریت مجلس باشد اصلاحطلبان شانس موفقیت دارند به شرط آنکه موانعی مثل نظارت استصوابی و حمایت نهادهای نظارتی از طرف خاصی نباشد. با توجه به مشکلات دولت قبل و کارشکنیهای مجلس فعلی در مقابل دولت منتخب، گرایش مردم به سوی ایجاد مجلسی اصلاحطلب است.
شهربانو امانی،عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران: اگر فرآیند انتخابات در چارچوب قانون باشد و همانطور که رییسجمهور و وزیر کشور تاکید کردند، اجرای قانون میسر شود مطمئنا اکثریت مجلس آینده با اعتدالیون و اصلاحطلبان خواهد بود.
علی محمد غریبانی،رییس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات: با توجه به اینکه اصلاحطلبان در دورهای که دولت را در اختیار داشتند خود را پاک نشان دادند چه در بعد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بینالمللی و با توجه به اینکه در انتخابات سال ٩٢ نیز حمایت آنان از آقای روحانی نقش پررنگی در انتخاب ایشان داشت، اگر اصلاحطلبان میدان داشته باشند میتوانند اکثریت مجلس آتی را به دست بگیرند. با توجه به شرایط موجود از جمله توافق هستهای، ارتباط با کشورهای دیگر و سایر موارد به مجلسی نیاز است که در کار دولت سنگ اندازی نکند.
نجفقلی حبیبی،فعال سیاسی اصلاحطلب: اصلاحطلبان از نظر انسجام دارای وضعیتی خوبی هستند. آنها با کسب تجربه از ادوار گذشته انتخابات به بلوغ سیاسی رسیدهاند و تلاش میکنند تا اختلافات درونی خود را حل کنند اما باز هم در این زمینه نمیتوان پیشبینی کرد چرا که عوامل دیگری نیز بر انتخابات تاثیرگذار است. در مجموع اصلاحطلبان و اعتدالیون میتوانند نزدیک دو سوم مجلس را بگیرند.
سید ابراهیم امینی،عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی: چند ماه تا انتخابات مجلس دهم باقی مانده است و در این مدت باید متغیرهای تاثیرگذار بر این مساله رصد شود تا بتوانیم پیشبینی دقیقی را ارایه کنیم. اگر مانند تمامی دنیا ملاک آرای اصلاحطلبان باشد شکی نیست که سبد رای جریان اصلاحات زیاد است و بر این اساس اصلاحطلبان میتوانند اکثریت کرسیهای مجلس را در اختیار بگیرند. عنصر مجهول نحوه برخورد نهادهای نظارتی است. چهرهها و شخصیتهای مطرح اصلاحطلب رای بالایی دارند و اگر امکان حضور در انتخابات داشته باشند میتوانند به مجلس راه مییابند. رد صلاحیتها به طور طبیعی امکان رایآوری این جریان را کم میکند. برگزاری یک انتخابات رقابتی میتواند مشارکت مردمی را در انتخابات افزایش دهد.
احمد حکیمی پور،دبیر کل حزب اراده ملت ایران: تا زمان انتخابات مولفههای متغیر تاثیرگذار در انتخابات زیاد است اما با توجه به شرایط کنونی و وضعیت مطلوب اصلاحطلبان در زمینه اتحاد و انسجام و ارایه لیست واحد ما میتوانیم حدودا ۶٠ درصد از کرسیهای مجلس را از آن خود کنیم.
امرالله شیخانی،فعال سیاسی اصلاحطلب: اکنون به طور قطع نمیتوان گفت کدام جناح اکثریت مجلس دهم را از آن خود میکند. به هر حال جریان رقیب اهرمهای زیادی را در اختیار دارد که از آنها تا زمان انتخابات بهره خواهد برد. فضا به گونهای نیست که یک جناح اکثریت مطلق را از آن خود کند اما میتوان گفت معتدلین در مجلس دهم حضوری پررنگ خواهند داشت. در سال ٩٢ مردم به آقای روحانی رای دادند و تغییر بزرگی در عرصه سیاسی حاصل شد. به نظر میرسد که در انتخابات مجلس نیز مردم تغییر رخ داده در سال ٩٢ را تکمیل کنند. از آن جا که اصلاحطلبان از حامیان بزرگ روحانی بودند، در این انتخابات وضعیت خوبی خواهند داشت. جریان اصلاحات دارای طیفهای گستردهای است که میتوانند از فیلتر نهادهای نظارتی بگذرند. بنابراین کرسیهای متعلق به اصلاحطلبان قابل توجه خواهد بود. اعتدالگرایان و اصلاحطلبان اکثریت کرسیها را تشکیل خواهند داد.
احمد شیرزاد،فعال سیاسی اصلاحطلب: تعداد کرسیهای اصلاحطلبان در مجلس دهم قابل توجه خواهد بود. با وجود همه موانع و مشکلاتی که بر سر راه اصلاحطلبان است، فضای اجتماعی و مشارکت مردمی مولفه مهم و تاثیرگذاری است. مخالفتها برای حضور اصلاحطلبان در نهادهای نظارتی نیز بی ارتباط با فضای اجتماعی نیست. اگر مردم مستحکم و قوی در مقابل اعمال سلایق و مخالفتها بایستند، مخالفتها نیز کمتر خواهد شد.
علی تاجرنیا،فعال سیاسی اصلاحطلب: اگر انتخابات به طور نسبی نیز با حضور کاندیداهای اصلاحطلب برگزار شود، بیش از دو سوم مجلس در اختیار اصلاحطلبان خواهد بود.
فیاض زاهد،استاد دانشگاه و فعال سیاسی: با توجه به مواضعی که نهادهای نظارتی در شرایط کنونی اتخاذ کردهاند، مجلس آینده ترکیبی از اصلاحطلبان و معتدلین دو جناح و اقلیتی از تندروهای جبهه پایداری خواهد بود.
مصطفی درایتی،عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: با توجه به اینکه ما نحوه برخورد نهادهای نظارتی در انتخابات مجلس دهم را نمیتوانیم پیشبینی کنیم، بنابراین اکنون نیز نمیتوانیم پیش بینی دقیقی از شانس حضور اصلاحطلبان در مجلس دهم داشته باشیم، اما آنچه مسلم است این است که ترکیب فعلی مجلس تغییر خواهد کرد. اعتدالیون دو جناح و بخشی از اصلاحطلبان به مجلس دهم راه خواهند یافت و اکثریت مجلس آینده عاری از تندروی خواهد بود.
حمید قزوینی،عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام: اگر انتخابات برابر و عادلانه باشد و تنها یک طرف برخوردار از امکانات عمومی نباشد و ردصلاحیتها گسترده نباشد شانس اصلاحطلبان برای کسب اکثریت مجلس زیاد است. امتیاز اصلاحطلبان این است که جنبشی ناظر به متن جامعه هستند و مطالبات اجتماعی و خواستههای آحاد جامعه را پیگیری میکنند. بیش از آنکه اصلاحات جنبشی ناظر به قدرت باشد جنبشی مردمی است. از این رو آنان شانس زیادی برای کسب اکثریت مجلس دهم دارند. اگر روزنامهها بتوانند آزادانه نظرات خود را به چاپ برسانند و نامزدهای اصلاحطلب اجازه حضور در انتخابات داشته باشند اصلاحطلبان پیروز انتخابات خواهند بود.
محمد تقی فاضل میبدی،عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم: در این زمینه باید گفت مقتضی موجود است اگر مانع مفقود باشد. اصلاحطلبان از نظر مقبولیت اجتماعی مشکلی ندارند. دولت اعتدال نیز تا اندازهای به نفع مردم کار کرده و رضایت آنان را فراهم کرده است. اگر رد صلاحیتها گسترده نباشد اصلاحطلبان موفق میشوند اکثریت مجلس را به دست آورند.
ابوالفضل شکوری،عضو حزب اعتماد ملی: اکثریت مجلس در اختیار اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل خواهد بود و اعتدالگرایان نیز وزن قابل توجهی خواهند داشت.
محمدرضا راهچمنی،وحدت و همکاری ملی ایران اسلامی: هیچکدام از جناحهای کشور اعم از اصولگرا، اصلاحطلب و اعتدالگرا نخواهند توانست اکثریت مجلس را کسب کنند. ممکن است یک سوم اصلاحطلب باشند، یک سوم اصولگرا ولی به نظر من هیچ جناحی بالاتر از ۵٠ درصد را به دست نخواهد آورد.
مطالب مرتبط
اخبار زنان
- پاسخی به یک روایت ناصادقانه
- چرا زهرا بهروز آذر؟؟
- بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی+اسامی امضاکنندگان
- در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری
- حمایت انجمن روزنامه نگاران زن ایران از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی
- حمایت نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی/امیدوار به حل مشکل بزرگ مسکن برای اقشار مستضعف با حضور خانم دکتر صادق هستیم
- پیام تبریک انجمن روزنامه نگاران زن ایران در پی انتصاب سرکار خانم دکتر زهرا بهروز آذر بعنوان معاون زنان و خانواده رئیس جمهور
- بیانیه انجمن روزنامه نگاران زن ایران ( رزا) به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار
- به قلم زهرا نژاد بهرام /فقر،گشت ارشاد و زنان
- زنان اتصال همیشگی جهان خلقت به فردا هستند ✍زهرا نژاد بهرام
جديدترين خبرها
- پاسخی به یک روایت ناصادقانه
- چرا زهرا بهروز آذر؟؟
- بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی+اسامی امضاکنندگان
- در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری
- حمایت انجمن روزنامه نگاران زن ایران از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی
- حمایت نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی/امیدوار به حل مشکل بزرگ مسکن برای اقشار مستضعف با حضور خانم دکتر صادق هستیم
- پیام تبریک انجمن روزنامه نگاران زن ایران در پی انتصاب سرکار خانم دکتر زهرا بهروز آذر بعنوان معاون زنان و خانواده رئیس جمهور
- بیانیه انجمن روزنامه نگاران زن ایران ( رزا) به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار
- به قلم زهرا نژاد بهرام /فقر،گشت ارشاد و زنان
- زنان اتصال همیشگی جهان خلقت به فردا هستند ✍زهرا نژاد بهرام
دیدگاه ها (0)