فاطمه آلیا در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در ارزیابی از عملکرد فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در سال ۸۵ گفت: در فراکسیونها بحث و تبادل نظراتی که میشود، در تصمیمگیری کمیسیونها تاثیرگذار است و زنان مجلس نیز با تبادل نظر در فراکسیون زنان مصمم میشوند که در کمیسیونهای تخصصی که حضور دارند، چه ایدههایی را مطرح و چه طرحهایی را پیشنهاد و پیگیری کنند.
وی افزود: پیگیری لایحه جامع حمایت از خانواده که در قوه قضاییه با مشارکت مجلس تدوین شد و تا حصول نتیجه در سال گذشته پیش رفت، از جمله اقدامات فراکسیون زنان بود که خروجی آن را در سال ۸۶ مشاهده خواهیم کرد و یا ۵۵ مورد اصلاحاتی که نسبت به قانون برنامه چهارم داشتیم که بیشتر آنها ارایه تسهیلات شغلی برای زنان مشاغل بود و بخشی از آن جنبههای زمینهسازی برای حفظ سلامت جسمی و روحی زنان، تربیت بدنی، ورزش و آموزش عالی و … دارد، از دیگر اقدامات بود. نماینده مردم تهران در مجلس در اینباره تصریح کرد: این مساله تقدیم دولت شده تا در قالب لایحه به مجلس فرستاده شود و یکی از مواردی که درخواست اکثر زنان شاغل بود، افزایش مرخصی زایمان زنان است که این مساله هم در دولت مطرح شد، چون بار مالی داشت باید در قالب لایحه میآمد. او به همکاری خوب مجلس و دولت اشاره کرد و افزود: مواردی را که در مجلس پیشنهاد داریم، اگر اعتبار مالی آنها مشخص شود، میتوانیم آن را در قالب طرح مطرح کنیم. در غیر اینصورت در اختیار دولت میگذاریم تا بار مالی آن را قبول و به صورت لایحه به مجلس بفرستد، که یکی از این موارد افزایش مرخصی زایمان زنان شاغل است که دولت آن را به صورت لایحه به مجلس آورد و در ماههای آخر سال ۸۵ در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید و برای آن که در دستور عادی مجلس نماند، از همان آیین نامه داخلی ۱۰۲ استفاده کرده و درخواست اولویت آن را دادیم.
آلیا به در اولویت قرارگرفتن این لایحه اشاره کرد و گفت: سال گذشته قانون دیگری که در مجلس به تصویب رسید، بحث حمایت از حقوق و مسوولیتهای زنان در عرصه داخلی و بینالمللی بود که قانون تسهیل ازدواج جوانان و قانون ساماندهی مد و لباس از آن جمله بود. نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه گفت: طرح دیگری که در دستور کار مجلس است، پرداخت و ارائه تسهیلات به بانوان شاغلی که یک معلول در خانواده دارند، است. در مجموع لایحه جامع حمایت از خانواده که همه خلاءهای حقوقی که به صورت موردی مطرح میکنیم و همه موارد در آن دیده شده، یکی از مهمترین اقدامات فراکسیون زنان است که قوه قضاییه نیز کار خود را در این مورد به اتمام رسانده و در حال حاضر این مساله در دست دولت است که امیدواریم به صورت لایحه به مجلس ارائه کند.
فاطمه آلیا در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در ارزیابی از عملکرد فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در سال ۸۵ گفت: در فراکسیونها بحث و تبادل نظراتی که میشود، در تصمیمگیری کمیسیونها تاثیرگذار است و زنان مجلس نیز با تبادل نظر در فراکسیون زنان مصمم میشوند که در کمیسیونهای تخصصی که حضور دارند، چه ایدههایی را مطرح و چه طرحهایی را پیشنهاد و پیگیری کنند. وی افزود: پیگیری لایحه جامع حمایت از خانواده که در قوه قضاییه با مشارکت مجلس تدوین شد و تا حصول نتیجه در سال گذشته پیش رفت، از جمله اقدامات فراکسیون زنان بود که خروجی آن را در سال ۸۶ مشاهده خواهیم کرد و یا ۵۵ مورد اصلاحاتی که نسبت به قانون برنامه چهارم داشتیم که بیشتر آنها ارایه تسهیلات شغلی برای زنان مشاغل بود و بخشی از آن جنبههای زمینهسازی برای حفظ سلامت جسمی و روحی زنان، تربیت بدنی، ورزش و آموزش عالی و … دارد، از دیگر اقدامات بود. نماینده مردم تهران در مجلس در اینباره تصریح کرد: این مساله تقدیم دولت شده تا در قالب لایحه به مجلس فرستاده شود و یکی از مواردی که درخواست اکثر زنان شاغل بود، افزایش مرخصی زایمان زنان است که این مساله هم در دولت مطرح شد، چون بار مالی داشت باید در قالب لایحه میآمد.
او به همکاری خوب مجلس و دولت اشاره کرد و افزود: مواردی را که در مجلس پیشنهاد داریم، اگر اعتبار مالی آنها مشخص شود، میتوانیم آن را در قالب طرح مطرح کنیم. در غیر اینصورت در اختیار دولت میگذاریم تا بار مالی آن را قبول و به صورت لایحه به مجلس بفرستد، که یکی از این موارد افزایش مرخصی زایمان زنان شاغل است که دولت آن را به صورت لایحه به مجلس آورد و در ماههای آخر سال ۸۵ در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید و برای آن که در دستور عادی مجلس نماند، از همان آیین نامه داخلی ۱۰۲ استفاده کرده و درخواست اولویت آن را دادیم.
آلیا به در اولویت قرارگرفتن این لایحه اشاره کرد و گفت: سال گذشته قانون دیگری که در مجلس به تصویب رسید، بحث حمایت از حقوق و مسوولیتهای زنان در عرصه داخلی و بینالمللی بود که قانون تسهیل ازدواج جوانان و قانون ساماندهی مد و لباس از آن جمله بود.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه گفت: طرح دیگری که در دستور کار مجلس است، پرداخت و ارائه تسهیلات به بانوان شاغلی که یک معلول در خانواده دارند، است. در مجموع لایحه جامع حمایت از خانواده که همه خلاءهای حقوقی که به صورت موردی مطرح میکنیم و همه موارد در آن دیده شده، یکی از مهمترین اقدامات فراکسیون زنان است که قوه قضاییه نیز کار خود را در این مورد به اتمام رسانده و در حال حاضر این مساله در دست دولت است که امیدواریم به صورت لایحه به مجلس ارائه کند.
مطالب مرتبط
- پاسخی به یک روایت ناصادقانه
- بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی ...
- در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت ...
- حمایت انجمن روزنامه نگاران زن ایران از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت ...
- حمایت نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از گزینه پیشنهادی ...
اخبار زنان
- یک بانوی هرمزگانی نخستین مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
- بیانیهی ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در اعتراض به تصویب و اجرای قانون حجاب
- شعله خشونت علیه زنان را خاموش کنیم
- در سایت خبری رزا بخوانید :تئوری وفاق و تحقق آن در بیان پزشکیان
- گزارش تصویری از نشست نه به خشونت علیه زنان
- انتصابات زنان باتوصیه حل نمی شود باید سهم مشخصی در رده های مختلف تعیین گردد
- پاسخی به یک روایت ناصادقانه
- بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی+اسامی امضاکنندگان
- در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری
- حمایت انجمن روزنامه نگاران زن ایران از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی
جديدترين خبرها
- یک بانوی هرمزگانی نخستین مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
- زمین غرید تا صدای بی صدایان باشد/مطالبه ی اختصاص اعتبار ویژه در جلسه ی آتی هیات دولت را داریم
- بیانیهی ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در اعتراض به تصویب و اجرای قانون حجاب
- شعله خشونت علیه زنان را خاموش کنیم
- در سایت خبری رزا بخوانید :تئوری وفاق و تحقق آن در بیان پزشکیان
- یادداشتی از زهرا نژاد بهرام/🟥الزام پزشکیان به ایجاد پلی میان سیاست و انتظارات
- گزارش تصویری از نشست نه به خشونت علیه زنان
- با مشارکت انجمن رزا برگزار شد /همایش چشم انداز مدرسه و وفاق ملی
- برگزاری نشست چشم انداز مدرسه و وفاق ملی با مشارکت انجمن روزنامه نگاران زن ایران در اهواز
- انتصابات زنان باتوصیه حل نمی شود باید سهم مشخصی در رده های مختلف تعیین گردد
دیدگاه ها (0)