طبیب زاده نوری با بیان اینکه دستگاه های فرهنگی از نگاه دولت نهم رسالت خود را درباره خانواده و تبیین ویژگی های خانواده خوب ایفا نمی کنند، متذکر شد: در همایش خانواده کلان راهبرد دولت اسلامی موضوعاتی چون جایگاه زن در اسلام و فضای فرهنگی موجود و آسیب های تهدیدکننده نظام خانواده با حضور آقایان غلامحسین الهام سخنگوی دولت و حسن رحیم پور ازغدی استاد دانشگاه بررسی شد.
وی ادامه داد : صدا و سیما در ۲۸ سال گذشته در بسط و نشر ارزش های اسلامی در جامعه فعالیت مثبت داشته و هیچ منصفی نمی تواند تحولات و توفیقات این دستگاه عظیم فرهنگی را نسبت به رژیم گذشته انکار کند. صدا و سیما که امام خمینی (ره) از آن به دانشگاه تعبیر فرمودند، بسیاری از ارزش های دینی و اسلامی را که جامعه شناخت زیادی ازآنها نداشت، به خوبی تبیین کرد، اما این سازمان به دلیل محدودیت ها و مشکلات در انجام ماموریت خود نتوانست نقش کاملاً موفقی در زمینه زنان و خانواده ایفاء کند.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه نباید در نقادی از دایره انصاف خارج شد و رعایت انصاف بررسی کارنامه هر فرد و دستگاه با در نظر گرفتن مشکلات است، تصریح کرد : رسانه ملی در استفاده از عناصر دارای اطلاعات فرهنگی و دینی کافی در لباس تهیه کننده، فیلمنامه نویس و کارگردان با محدودیت مواجه است.
مشاور رئیس جمهور بر همین اساس از شورای سیاستگذاری صدا و سیما خواست از توجه بیشتر به دغدغه های دینی و هنری و اشراف بر تولیدات در حوزه خانواده غفلت نکند تا تصویری که از زن ایرانی مسلمان در رسانه ملی ارائه می شود، با واقعیت انطباق داشته باشد. طبیب زاده اظهار داشت: تصویری که از زن ایرانی در برخی سریال های تلویزیون ارائه می شود، واقعیت عینی ندارد و بعد از ۲۸ سال انتظار این است که صدا و سیما در این زمینه اصولی تر حرکت کند. در حال حاضر تصویری از زنان ما در سریال های طنز ارائه می شود که گر چه همه سریال ها را در بر نمی گیرد، اما غالبا آنها را افرادی خرافاتی و کم مایه، بی محتوا و سطحی نگر و منتظر یافتن همسر نشان می دهد. وی در همین رابطه به سریال طنز چارخونه اشاره کرد و گفت : در این سریال از مادر در خانواده تصویری زن سالار و عصبی ارائه شده که همواره با همه در کشمکش و تضاد است و به طور مستمر همسر خود را تحقیر و از موضع تهاجمی با اطرافیان برخورد می کند. چهره ای مغایر با یک زن مسلمان طبیب زاده همچنین درخصوص سیمای زن در سریال بیصدا فریاد کن اظهار داشت: در این سریال چهره ای از زن ایرانی ترسیم می شود که اصلاً جایگاه یک زن مسلمان نیست و با وجود آنکه معتقدیم نیروی انتظامی نیازمند یاری زنان برای برقراری نظم و امنیت است، اما این مسئله لزوما نباید در قالب افکار فمینیستی و بر مبنایی غیرواقعی که در فیلم های غربی ارائه می شود، باشد.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه سینما و سیما بشدت بر محیط اجتماعی اثرگذارند و ارائه تصویر غیرواقعی از زن در سریال های جدی هم دیده می شود افزود: در سریال میوه ممنوعه نیز شاهد خانواده مذهبی سنتی هستیم که همه اعضا آن دچار مشکلات متعدد می باشند و در آن خانواده ای متلاشی و نابسامان به احسن وجه به نمایش در می آید. شخصیت مادر در خانواده در عین پرداختن افراطی به مشکلات جامعه به گونه ای است که از درون خانواده خود غافل است دختر بزرگ خانواده درگیر مشاجرات شدید خانوادگی تا آستانه جدایی، پسر جوان معتاد، پسر بزرگ با نمادهای ظاهر مذهبی رانت خوار و مفسد اقتصادی و نهایتاً قاتل، پدر هم که تکلیفش روشن است اگر مرد مذهبی از عدم حضور همسرش در خانه گله مند است قطعاً باید متمایل به زن خانه دار و همدمی برای خود باشد چگونه دختر جوان و کاملاً غرب زده ای که کمترین بویی از مناسبات خانه داری سنتی نبرده است را انتخاب می نماید. تنها دختر ظاهراً منطقی و عاقل خانواده هم بدون رضایت پدر از طریق دادگاه ازدواج می کند که این القاء شیوه نوینی در این زمینه می باشد !! و نهایتا مردی موسیقی دان با سابقه جبهه میانجی نهایی در بسامان رسیدن خانواده است.
طبیب زاده افزود: مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری پژوهشهای متعددی برای بررسی راههای ارتقاء جایگاه خانواده و نقش زن در اجتماع در دست اجرا دارد که نتایج آنها را در آینده نزدیک منتشر خواهد کرد. رئیس مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در پایان درخصوص ورود این مرکز به حوزه اجرایی امور مربوط به زنان و خانواده گفت: مرکز امور زنان و خانواده یک مجموعه ستادی است و وارد حوزه های اجرایی نمی شود و از طریق توافق با دستگاه های مختلف اجرایی عملیاتی شدن ایده ها و طرح ها و برنامه های موردنظر خود را پیگیری می کند.
مطالب مرتبط
- پاسخی به یک روایت ناصادقانه
- بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی ...
- در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت ...
- حمایت انجمن روزنامه نگاران زن ایران از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت ...
- حمایت نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از گزینه پیشنهادی ...
اخبار زنان
-
پیام تسلیت انجمن روزنامه نگاران زن ایران در پی درگذشت مرحومه بانو منیره گرجی مفسر قرآن وتنها زن عضو مجلس خبرگان رهبری
-
یک بانوی هرمزگانی نخستین مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
-
بیانیهی ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در اعتراض به تصویب و اجرای قانون حجاب
-
شعله خشونت علیه زنان را خاموش کنیم
-
در سایت خبری رزا بخوانید :تئوری وفاق و تحقق آن در بیان پزشکیان
-
گزارش تصویری از نشست نه به خشونت علیه زنان
-
انتصابات زنان باتوصیه حل نمی شود باید سهم مشخصی در رده های مختلف تعیین گردد
-
پاسخی به یک روایت ناصادقانه
-
بیانیه حمایتی روسای ستاد زنان امید کشور از خانم دکتر صادق گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی+اسامی امضاکنندگان
-
در جلسه شورای مرکزی انجمن مطرح شد: افزایش شعب استانی/ارائه گزارش فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری
جديدترين خبرها
-
پیام تسلیت انجمن روزنامه نگاران زن ایران در پی درگذشت مرحومه بانو منیره گرجی مفسر قرآن وتنها زن عضو مجلس خبرگان رهبری
-
یک بانوی هرمزگانی نخستین مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
-
زمین غرید تا صدای بی صدایان باشد/مطالبه ی اختصاص اعتبار ویژه در جلسه ی آتی هیات دولت را داریم
-
بیانیهی ائتلاف احزاب زنان اصلاحطلب (صدف) در اعتراض به تصویب و اجرای قانون حجاب
-
شعله خشونت علیه زنان را خاموش کنیم
-
در سایت خبری رزا بخوانید :تئوری وفاق و تحقق آن در بیان پزشکیان
-
یادداشتی از زهرا نژاد بهرام/🟥الزام پزشکیان به ایجاد پلی میان سیاست و انتظارات
-
گزارش تصویری از نشست نه به خشونت علیه زنان
-
با مشارکت انجمن رزا برگزار شد /همایش چشم انداز مدرسه و وفاق ملی
-
برگزاری نشست چشم انداز مدرسه و وفاق ملی با مشارکت انجمن روزنامه نگاران زن ایران در اهواز
دیدگاه ها (0)